Γίνετε μέλος του δικτύου μας τώρα!
*Full Name
*Email
*Password
*Telephone
*Site Url
*Company

Ξεκινήστε τώρα, χωρίς έξοδα εγκατάστασης http://rethymno-cars.gr/el/affiliates
Email:
Password:

Εύκολη, δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή!!

Εύκολη, δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή!

Ελκυστική προμήθειες έως και 25%!

Εύχρηστος τρόπος διαχείρησης και παρακολούθησης των κρατήσεων της σελίδα σας!

Πολύγλωσσος μηχανισμός κρατήσεων!

Γίνετε συνεργάτης μας!

Γίνετε μέλος τώρα στο πρόγραμμα συνεργατών μας! 

Συνδεθείτε με την σελίδα μας http://rethymno-cars.gr/el/affiliates και κερδίστε χρήματα για κάθε κράτηση αυτοκινήτου που ολοκληρώνεται μέσω της ιστοσελίδας σας!

Το πρόγραμμα συνεργαζόμενων ιστοσελίδων είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεται επιπλέον έσοδα από την ιστοσελίδα σας. Κερδίστε χρήματα για κάθε ολοκληρωμένη κράτηση που θα προέρχεται από το site σας μέσα από τις εγκεκριμένες, φόρμες και banners που θα επιλέξετε.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα συνεργαζόμενων ιστοσελίδων:

Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την ιστοσελίδα σας και να προσθέσετε την πλατφόρμα κράτησεων ενοικίασης αυτοκινήτων στο site σας ώστε να δημιουργήσεται πρόσθετα έσοδα από αυτήν. Γίνετε μέλος του δικτύου μας http://rethymno-cars.gr/el/affiliates και κερδίστε χρήματα από την προώθηση της εταιρείας μας από το site σας χρησιμοποιώντας το banner ή την φόρμα κρατήσεων. Κάθε φορά που ένας επισκέπτης σας κάνει κλικ από το site σας, στο δικό μας και ολοκληρώνει την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου, μπορείτε να πάρετε προμήθεια, η οποία άμεσα πιστώνεται στον λογαριασμό σας. Είναι μία εξαιρετικά απλή και εύκολα  διαχειρίσημη πλατφόρμα η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείται την πορεία και την εξέλιξη της κίνησης των πελατών σας στην σελίδα μας.

Η προμήθεια που δίνετε αρχικά είναι 10% για κάθε ολοκληρωμένη κράτηση αυτοκινήτου που προέρχεται από την σελίδα σας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των κρατήσεων που προέρχεται από το site σας, τόσο αυξάνεται και το ποσοστό της προμήθειας σας. Για τζίρο από 4000 έως 10000 ευρώ τον χρόνο, η προμήθεια διαμορφώνεται στο 15%, από 10000 έως 30000 ευρώ στο 20% και από 30000 ευρώ και περισσότερο στο 25%!

Μπορείτε να διαχειρίζεσται από έναν λογαριασμό όσες διαφορετικές ιστοσελίδες με ξεχωριστές διευθύνσεις URL διαθέτεται!

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας και να υπολογίζετε το ποσό της προμήθειας που έχεται κερδίσει μέσα από το σύστημα διαχείρησης backoffice της εφαρμογής μας! Θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τις μηνιαίες αναφορές, να παρακολουθείτε τις κρατήσεις που πραγματοποιούν οι χρήστες της σελίδας σας, την κίνηση των χρηστών της σελίδας σας προς την σελίδα μας και τις προμήθειες που έχετε κερδίσει μέσω της ιστοσελίδα σας! Επίσης, δηλώνοντας το IBAN του λογαριασμού σας,  πραγματοποιήται αυτόματα, την πρώτη εργάσιμη ήμερα του επόμενου μήνα, η κατάθεση της προμήθειας σας!

Μόλις δημιουργήσεται τον λογαριασμό σας στο παρακάτω link

 http://rethymno-cars.gr/el/affiliates

θα σας εκχωρηθεί ένας ατομικός κωδικός (ID). Με την σύνδεση σας στο backoffice μας, θα μπορείται να δημιουργήσεται στην σελίδα σας, με την χρήση του κώδικα που θα αντιγράψεται στο site σας, μια φόρμα κρατήσεων ή banner που θα είναι συνεδεμένη με τον μηχανισμό κρατήσεων μας και θα εγκατασταθεί στην ιστοσελίδα σας. Όταν ένας επισκέπτης της σελίδας σας κλικάρει το banner ή την φόρμα, θα μεταφέρετε στην σελίδα μας με έναν κωδικό μεταβλητής από την γραμμή διευθύνσεων σας. Από την στιγμή που μπαίνει στην σελίδα μας για πρώτη φορά, έστω και αν δεν πραγματοποιήσει κράτηση, ένα αρχείο cookies εγκαθίσταται στο σύστημά του. Με αυτόν τον τρόπο, αν ο επισκέπτης επιστρέψει στην ιστοσελίδα μας, ακόμα και μετά από 3 εβδομάδες και πραγματοποιήσει την κράτηση του αυτοκινήτου, το σύστημα μας αναγνωρίζει ότι ο πελάτης προέρχεται αρχικά από την σελίδα σας και η κράτηση του θα προστεθεί στο λογαριασμό σας!

Απίστευτο και όμως δυνατόν! Το σύστημα μας μπορεί και αναγνωρίζει, έστω και μετά από 3 εβδομάδες, ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί διαδορετικό σύστημα περιήγησης ή γίνει απευθείας σύνδεσης με την σελίδα μας, οποιονδήποτε πελάτη είχε επισκεφτεί την σελίδα μας, μέσω της δική σας την πρώτη φορά και η κράτηση του καταχωρείτε αυτόματα στον λογαριασμό σας! 

Ξεκινήστε τώρα, χωρίς έξοδα εγκατάστασης! Απλά, κλικάρεται στον παρακάτω σύνδεσμο http://rethymno-cars.gr/el/affiliates , δημιουργήστε τον λογαριασμό σας, εισάγετε την φόρμα κρατήσεων ή το banner στο site σας και κερδίστε χρήματα χωρίς κόπο και χρόνο! 

Πραγματικές Κριτικές από Πραγματικούς Πελάτες

google average rating 4,9    facebook average rating 5,0

Επικοινωνία στα Αγγλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά και Πολωνικά
1-07 x1280pxMaestrologosvgc441685d mastercardlogosvg 1-05 1-06
Find us on Social media
facebook-icon insta-icon
1-07 x1280pxMaestrologosvgc441685d mastercardlogosvg 1-05 1-06

Χρειάζεστε βοήθεια;

Daphne: German-Dutch-English speaking:
+30 6978481515

Deborah: German-French-English speaking:
+43 6706032202

Mathios: French-English speaking:
+30 6944290574

Catherine: Italian-French-English speaking:
+30 6945346676

   © 2024 RETHYMNO CARS   -   Power by Milakis Rental System V5.2 Milakis Rental System V5.2   -   Page layout: Groovas.grafix 2021